E-Visum/E-Toeristenkaart

In het kader van de versoepeling van het huidig visumbeleid en ter bevordering van het toerisme heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de “VFS (Visa Facilitating Service) Global” op 15 april 2019 de E-visa & E- toeristenkaart website gelanceerd. Bekijk hier de promo met betrekking tot de lancering.

Deze online applicatie biedt aan visumplichtige en burgers van de landen die in aanmerking komen voor een toeristenkaart, de mogelijkheid om hun aanvragen en de betaling daarvan geheel elektronisch te verrichten. De afgifte van een visum of toeristenkaart geschiedt eveneens elektronisch middels het verzenden van de E-Visum of E-Toeristenkaart in pdf-format naar het emailadres van de aanvrager. Klik hier voor het voor de elektronische visum en toeristenkaart online applicatie.  

Aanvragers kunnen voor advies, assistentie c.q. begeleiding van hun visum- en of toeristenkaartaanvraag, terecht bij de customer service desk van VFS, die te bereiken is op de volgende telefoonnummers:

  1. +1 929 214 1755 (VS);
  2. +31 203 690 855 (Nederland); en
  3. +597 473822 (Suriname).

Of door een e-mail te sturen naar info.suriname@vfshelpline.com